Forever Young

Open Cbox
Sunday, February 5, 2012 ? 0 Atashinchi ?

heyy guys . Dah lama tk blogging an . Rindu tite ? tite pums . Hehe . Nway , 3 Februari 2012 is my birthday n dh lepas . Papepun , happy sgt sbb semasa harijadi saya , saya kepunyaan seseorang . Thanks for my bf , Muhd Izzat bin Kamaruddin sebab memilih saya sebagai pasangan hidup anda . Saya sayang awak sampai mati . Saya sedih la jugak sebab tak dpat sambut dengan dia , but , hri Selasa , 7 Februari nanti bru sambut dgn dia . Sumpah saya rindu awak sangat2 . Saya mintak maaf pasal 30 Januari tu taw taw taw . Hehe . Awak , kenapa saya susah nak lepaskan awak walaupun sesaat pun , saya susah nak lupakan awak walau sedetik pun ? Pleasee bagi reason . Saya Sayang awak sangat2 awak oi . 

Saya sedih bila awak pikir bukan2 pasal saya . Saya sedih bila awak pikir saya ada yang lain . Sya sedih bila awak cakap saya dah lain . Saya sedih bila awak cakap kita dah tak rpat macam dlu . Awak tahu tak hati ni perit . Hati ni menjerit kesakitan . Awak , tolong laaaahhhhhhhhhhhh . Percaya pada saya , hanya awak dihati , di fikiran dan segala-galanya bagi saya . No words can describe how much I love you Pamda .

Awak , awak sangat , terlalu dan amat sempurna bagi hidup saya . Memang tak de manusia yang sempurna , tapi bagi saya , awak sempurna . Saya tak pernah pandang harta , wajah , keburukan awak . Saya sentiasa pandang hati awak yang tulus dan ikhlas tu sahaja . Saya mohon pada awak , tolong lah jangan pernah ungkap perkataan 'PUTUS' dekat saya . Saya tak boleh hidup tanpa awak Izzat . Saya amat mencintai awak . Awak buat saya jatuh cinta dekat awak . Hehe . Awak sentiasa kepunyaan saya sampai mati . 

Dear love , 
EAVA HELEN :)


Thanks for reading :)
Older Post . Newer Post